Minőségirányítás

Társaságunk, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Bács-Kiskun megye állami erdőterületeiből mintegy 60 ezer hektárt kezel. Kiemelt tevékenységeink közé tartozik a rakodólap-gyártás, a mag- és csemetetermesztés, az erdőművelés, a fahasználat, az erdőgazdálkodási szolgáltatások, a kereskedelem és a vadgazdálkodás.

Tevékenységünk magas színvonalú ellátása érdekében bevezettük, működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert. Társaságunk felső vezetése kötelezettséget vállal arra, hogy biztosítja a szabvány előírásainak teljesítéséhez szükséges erőforrásokat.
     

Alapvető érdekünk, hogy vevőinket, megrendelőinket termékeinkkel, szolgáltatásainkkal a legnagyobb megelégedés mellett szolgáljuk ki, és a lehető legkevesebb okot adjunk reklamációkra.

Célunk

A vezetési, az alapvető és a támogató folyamatok szabályozása, felügyelete annak érdekében, hogy az előírásoktól, igényektől való eltéréseket még abban a szakaszban felismerjük és kiszűrjük, melyben a helyesbítés költségei még alacsonyan tarthatók.

Hatékony helyesbítő és megelőző intézkedések bevezetésével előzzük meg a felismert eltérések ismétlődését.

Az alaptevékenységi folyamatokról gyűjtött és feldolgozott adatokkal alapozzuk meg a minőségirányítási rendszer továbbfejlesztését.