Bemutatkozás
Társaságunk, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Bács-Kiskun megye állami erdőterületeiből mintegy 56 ezer hektárt kezel. Kiemelt tevékenységeink közé tartozik a raklapgyártás, a raklapforgalmazás, a mag- és csemetetermesztés, az erdőművelés, a fahasználat, az erdőgazdálkodási szolgáltatások, a kereskedelem és a vadgazdálkodás. Cégünk több mint 400 alkalmazottnak ad munkát, árbevétele közel ötmilliárd forint. A társaság valamennyi tevékenysége során törekszik a bel- és külföldi piacokon elfoglalt helyének megtartására és piaci részesedésének növelésére. A partnerek növekvő igényeinek a termelés és szolgáltatás színvonalának folyamatos javításával igyekszik megfelelni. Ennek érdekében építette ki és működteti az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert.

Társaságunk a komplex fahasznosítás során 100 ezer m3 fűrészipari alapanyagot képes feldolgozni évente: ebből fele részben rakodólap elem, illetve raklap készül (teljes kapacitás 1,3 millió db rakodólap gyártása), fele részben pedig hasznosítható melléktermék (apríték, fűrészpor, egyéb).

Bővebb információ: www.kefag.hu honlapon

   

Raklapgyártás

Magyarországon a KEFAG Zrt. foglalkozik legrégebben folyamatos EUR(UIC435-2) rakodólap gyártással.

Két üzemünkben - Jánoshalma, Bugac - évente 900 ezer db minősített EUR, vagy EPAL raklapot tudunk készíteni, emellett évi 400 ezer db egyedi, egyutas, ún. ipari raklap gyártását tudjuk felvállalni.

Mind a Bugaci Faipari Üzemben, mind a jánoshalmi ÖKOPAL Raklap Üzemben korszerű technológiai feltételek mellett lehetőség nyílik a késztermék mesterséges szárítására és igény szerinti hőkezelésére (ISPM 15) is. A kész raklapokat esővédett helyen tároljuk fedett színekben, melyek összes alapterülete a két üzemben eléri a 3000 m2-t. Ennek köszönhetően egyidejűleg 50 ezer db raklapot tudunk időjárástól védett helyen készletezni, ezzel is biztosítva vevőink igényeinek gyors és pontos kielégítését. Társaságunknál egyedi raklap méret, raklapelem értékesítés, a vásárlói igényekhez igazodó raklap ár várja a hosszú távú partnerség iránt érdeklődőket. Termékeink alapvetően nyár és fenyő fafajból készülnek, nagyrészt a saját kezelésben lévő erdőkből kikerülő faanyagból. Üzemeinkből a készterméket közúton, kamionnal szállítjuk el, de Jánoshalmán bérelt iparvágányunk segítségével vasúton is tudunk szállítani.
   

Mit kínál Önnek a KEFAG Zrt.?

Jól szervezett, hosszú távon kiegyensúlyozott, tervezett és tervezhető, biztos anyagi háttérrel rendelkező kereskedelmi tevékenységet, német, angol, olasz nyelvű kapcsolattartást, jelentős külkereskedelmi gyakorlatot, szállítmányozási (mind közúti, mind vasúti) tapasztalatot, biztos piaci elhelyezhetőséget.

Kerülje a költséges raktározást!
Rendeljen határidőre, a raktárkapacitást mi biztosítjuk!